– Han hadde lyst å være med opp i kranen, men det fikk han ikke lov til   – Hnytt

Siste:

– Han hadde lyst å være med opp i kranen, men det fikk han ikke lov til  

Kranoperatør Jan Einar Frøland syntes det var stas å kjøre kranen, da kronprinsen var på besøk inne i teknologipiloten. Men da kronprinsen, som viste interesse for alt han fikk se under omvisningen, ville bli med opp i kranen, måtte han skuffe ham.

KARMØY: Når Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon kommer på besøk stopper folk opp, selv inne på Hydro. Og ingenting overlatt til tilfeldighetene. Områdeleder for teknologipiloten, Mona Assadian, hadde for eksempel øvd seg grundig kvelden før på hva hun skulle si til kronprinsen da han kom.

– Hva sa du da? 

– Jeg sa hallo. Det var alt, sier Assadian med et smil.

Bli med inn på Hydro i videoen over, og se hvordan kronprinsen ble mottatt og hva som skjedde undervegs.