– Endelig har vi fått sykkel- og gangsti etter mange år med snakk – Hnytt

Siste:

Dag Inge Aarhus — Bilde 1 av 4
Dag Inge Aarhus — Bilde 2 av 4
Ragnhild Opsal Skaar — Bilde 3 av 4
Ragnhild Opsal Skaar — Bilde 4 av 4

– Endelig har vi fått sykkel- og gangsti etter mange år med snakk

Vegvesenet informerte ikke om åpningen av ny sykkel- og gangsti. I dag holdt bygda sin egen markering.

KARMØY: Før jul var det offisiell åpning av den nye sykkel- og gangstien på Sundsvegen. Bygda ble ikke informert om seremonien, og har derfor tatt saken i egne hender. Tirsdag arrangerte de sin egen åpningsfest med snorklipping, kake og kaffe. Karmøy-ordfører Jarle Nilsen holdt tale for et godt frammøte av bygda.

– Det er viktig for oss å vise at vi er glad for å endelig ha fått sykkel- og gangsti etter utrolig mange år med snakk. Det er supert at det nå er på plass. Likevel er det en liten bakside, da resten av sykkel- og gangstien som skulle gå ut til Sund lar vente på seg. Derfor har vi også tekst på kaken vi skal spise på grendahuset etter snorklippingen som sier: Gratulerer med sykkel- og gangsti del 1, sier Ragnhild Opsal Skaar i Skår velforening og grendahus.