Savner du snø og godt skiføre er Olalia et godt alternativ i helga – Hnytt

Siste:

Savner du snø og godt skiføre er Olalia et godt alternativ i helga

Denne helga er det bare til å komme seg ut.

VINTERVÆR: Det kan fort bli trangt om plassen i skiløypene rundt Olalia denne helga. For med mye nysnø og praktfullt vær er det sjeldne gode forhold i fjellet. De to siste dagene har vært praktfulle, men helga blir også svært bra, I følge værtjenesten yr kan de som velger å dra til fjells vente seg skyfri himmel og minus 5 grader på Olalia både lørdag og søndag. 

– Turen rundt Vådli er ei flott alternativ løype inn til Olalia Fjellstove gjennom variert skogsterreng. Dersom man ønsker å ha naturen litt mer for seg selv så vil vi absolutt anbefale denne ruta. Og går man bare 15-20 minutter lenger enn til Fjellstova så får man høyfjellsfølelsen i rikt monn når man kommer opp til Staurskar like ovenfor Fjellstova, sier Knut-Arild Sørensen i friluftsrådet Vest i en pressemelding.

Også på Haukeli og Vågsli kan hyttefolket forvente praktfulle forhold. Både lørdag og søndag vil sola skinne, kun avbrutt av noen få skyer. Det er meldt  og det vil være rundt minus 10 grader midt på dagen. Litt kaldere på søndag da gradestokken viser minus 12.