50 barn plantet poteter utenfor Amanda storsenter – Hnytt

Siste:

Foto: Privat
Foto: Privat
Bilde 1 av 3
Privat — Bilde 2 av 3
Privat — Bilde 3 av 3

50 barn plantet poteter utenfor Amanda storsenter

HAUGESUND: Rett før mørkets frembrudd strømmet det på med nysgjerrige mennesker til Amanda storsenter.

Tveit videregående skole troppet opp for å vise frem hva skolen kan tilby.  Barn i alle aldre dro med seg de voksne rundt til de forskjellige dyra, klatret inn i traktoren og gjettet på hvor mange perler lamaen Loyd hadde bæsja. Det mest populære ble imidlertid da barna fikk muligheten til å plante sin egen potet i sin egen potte. Hvis alt går etter planen vil de de rundt 50 barna som deltok i potetplantingen kunne høste sine egne hjemmedyrkede poteter til høsten.

– De tøffeste voksne deltok i Haugalandsmesterskapet i fenalårholding og holdt så lenge at armene rista. Vi er mektig imponert over innsatsen, opplyser Birgitte Haga Larsen ved Tveit videregående skole.