Ny ridehall skal heve kvaliteteten på undervisningen – Hnytt

Siste:

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

Ny ridehall skal heve kvaliteteten på undervisningen

UNDERVISNING: Det skal satses friskt på Tveit videregående skole de neste årene. For å heve kvaliteten på undervisningen skal skolen nå investere millioner i en ny ridehall med fjøs og lagerbygg.

I tillegg vil skulen fokusere på å renovere og oppgradere eksisterande skolebygg og internat for å framstå som ein moderne skule. Skolen vil ha en hånd om egen framtid og utvikling for å heve kvaliteten på undervisningsbyggene og driften av disse, sier rektor Kåre Åsheim i en pressemelding.

Åsheim mener utbyggingen også vil være et verdifullt tilskudd for lokalsamfunnet i form av økte muligheter for aktitviteter innen helsebringende idrett og fritidstilbud i samarbeid med lag, foreninger og sponsorer.

– Dette vil åpne muligheter for utenforstående aktører, til kursaktiviteter og leirer, både med og utan overnatting.