Scoret 21 mål på to kamper. Likevel holdt det kun til én seier – Hnytt

Siste:

Seagulls keeper ble skadet i første periode lørdag. Arkivfoto
Seagulls keeper ble skadet i første periode lørdag. Arkivfoto

Scoret 21 mål på to kamper. Likevel holdt det kun til én seier

ISHOCKEY: Det ble to svært målrike oppgjør da Haugesund Seagulls møtte årets to siste hjemmekamper mot Hafrsfjord. Og til tross for at laget bøttet inn med mål i de to kampene, ble det likevel bare én seier. Seagulls slapp nemlig inn hele 25 mål på to kamper.

Lørdagens kamp mot Hafrsfjord så ut til å bli en enkel kamp for Seagulls. Etter første periode sto det 6-0 i målprotokollen. Det hjelper imidlertid lite at laget scorer mange mål fremover når de leker som en sil bakover. For de to neste periodene ble laget rundspilt og bortelaget fikk 14 nettkjenninger før kampen var slutt. Dermed ble det tilslutt 14-9 tap for Seagulls.

Søndag gikk det imidlertid langt bedre.

– Heldigvis klarte vi i søndagens kamp å starte slik vi hadde opptrådt i 1. periode mot Hafrsfjord. Vi ledet 5-3 etter første periode, 9-8 etter andre periode og vant til slutt 12–11. Det var kjekt at vi klarte å vinne vår siste hjemmekamp for sesongen foran vårt trofaste hjemmepublikum, sier trener Christoffer Ruud til Haugesunds Avis.

Sesongen avsluttes med dobbel kamp mot Trondheimslaget Astor neste helg.