Johnny Buduson ferdig i FKH – Hnytt

Siste:

FRA ELITESERIEN TIL 2. DIVISJON: Johnny Buduson hadde kontrakt med FKH i et og et halvt år til. Nå er han ferdig i klubben.
FRA ELITESERIEN TIL 2. DIVISJON: Johnny Buduson hadde kontrakt med FKH i et og et halvt år til. Nå er han ferdig i klubben.
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Johnny Buduson ferdig i FKH

Blir Ham-Kam-spiller på permanent basis.

FOTBALL: Johnny Buduson har skrevet under en avtale som gjør han til Ham-Kam-spiller på permanent basis. Det melder FK Haugesund på sine nettsider tirsdag ettermiddag. Kontrakten med Ham-Kam strekker seg i første omgang ut 2018.

Hadde kontrakt med FKH i halvannet år til

Buduson hadde kontrakt med FKH i et og et halvt år til. Sportssjef Jostein Grindaug har tidligere gitt uttrykk ovenfor Haugesunds Avis at FKH ønsker å tynne ut stallen for å redusere klubbens kostnader. Da Hnytt intervjuet Buduson like etter nyttår fortalte at han ønsket å fortsette i klubben, men nå har altså partene blitt enige om en avtale.

– Vi har jobbet intenst med å finne en god klubb til Johnny. Da Ham-Kam viste interesse, tente han på den klubben. Det er en ambisiøs klubb som biter seg fast i Obos-ligaen, så det skal bli spennende å se hvordan han får ut potensialet sitt der, sier Jostein Grindaug til Hnytt.

Johnny Buduson kom til Haugesund fra Skeid før 2017-sesongen, og tilbrakte andre halvdel av forrige sesong på utlån til Fredrikstad. Totalt scoret angrepsspilleren tre mål i offisielle kamper for FK Haugesund.