– Håper å lande noe i løpet av noen få dager – Hnytt

Siste:

Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

– Håper å lande noe i løpet av noen få dager

Sportssjef Jostein Grindhaug håper FK Haugesund vil signere en ny spiller løpet av noen dager.

FOTBALL: Etter en kjapp snartur hjemme i Danmark er angrepsspilleren Babajide David Akintola igjen klar for nok en treningsuke med FK Haugesund. Klubben har ikke lagt skjul på at nigerianeren er ønsket i FK Haugesund. Sportssjef Jostein Grindhaug håper den hurtige angriperen signerer for FK Haugesund innen kort tid.

– Forhandlingene mellom klubbene pågår fremdeles. Vi er i god dialog og nærmer oss en løsning, sier Grindhaug.

Akintola er i dag bundet av en kontrakt med det danske superligalaget Midtjylland. Kontrakten varer ut 2018 sesongen. Grindhaug ser det imidlertid som positivt at Akintola fremdels får trene med FK Haugesund.

– Det er positive signaler som gjør at jeg tror vi lander dette i løpet av noen få dager, sier Grindhaug.

Spissjakten fortsetter

FK Haugesund har lenge hatt en stor og kraftig spiss som førsteprioritet i spillerjakten. Den jakten fortsetter, til tross for at klubben nylig signerte malesiske Ibrahima Koné. Grindhaug ønsker imidlertid ikke å si så mye om hvor nær klubben er en ny spiss.

– Jeg kan si at vi fremdels med aktuelle prospekter, og at vi er kommet greit igang med dette, sier Grindhaug som mener balansen i laget begynner å se bra ut.

– Jeg synes stallen begynner å ta fin form. Så vil spillertype og rammer avgjøre hvem og hva vi kan hente, sier Grindhaug.

Anthony blir trolig værende

En som imidlertid ser ut til å bli værende i FK Haugesund også denne sesongen er midtstopper Izuchukwu Anthony. Midtstopperen har vært på to prøvespill hos Viking og har imponert. Stavangerklubben har vært på desperat jakt etter midtstoppere men har enda ikke bestemt seg om Anthony er aktuell. Grindhaug mener en overgang er mindre aktuell nå enn for bare noen uker siden.

– Det er ikke noe å spekulere i nå og det er ikke i mine tanker at Anthony skal spille andre steder enn i FK Haugesund kommende sesong. Vi er kommet så langt i oppkjøringen vår at hvis noen skal ut nå, må dette vurderes nøye for hver enkelt spiller, sier Grindhaug.