– Følg med på ungdommens kodespråk – Hnytt

Siste:

– Følg med på ungdommens kodespråk

Når ungdom dealer med narkotika på sosiale medier bruker de aldri det opprinnelige navnet på det enkelte narkotikum. Politiet i Karmøy oppfordrer derfor foreldre til å prøve å følge med på hvilke begreper ungene deres bruker.

KARMØY: – Har du «grønt», «brunt», «Molly» eller «snø»? Dette er vanlige spørsmål på sosiale medier, forteller Kim Skogland Pedersen ved Karmøy lensmannskontor.

De siste tre månedene har politiet hatt en mengde saker som involverer ungdom under tjue år som er bosatt i Karmøy kommune. Totalt er det registrert 184 saker fordelt på 92 personer. Halvparten av sakene er relatert til narkotika.

I videovinduet over forteller lederen for forebyggende avsnitt ved Karmøy lensmannskontor hva du skal se etter som forelder.