Den 11. mars starter Eliteserien. Helgen før blir det kick-offparty – Hnytt

Siste:

Haugesund Stadion.
Haugesund Stadion.
Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Den 11. mars starter Eliteserien. Helgen før blir det kick-offparty

FOTBALL: I tradisjonens tro inviterer FK Haugesund til kick-off-party helgen før serieåpningen. Denne gangen blir det på Garasjebryggeriet ved Høvleriet i Haugesund.

– Jeg ønsker ikke å si så mye om hvordan programmet blir, men kan love at det blir gøy. Her vil publikum blant annet møte FKH-teamet i en helt ny setting som de ikke har opplevd tidligere. Det blir også musikk, dans og show for hele familien, sier arrangementsansvarlig i FK Haugesund, Tina Røvær.

FK Haugesund hadde i fjor en relativt stor nedgang i publikumtilstrømningen til kampene. Dette ønsker klubben å gjøre noe med og vil gjerne ha flere familier til Stadion. Hvordan klubben skal få til dette blir først offentliggjort førstkommende fredag.

– Vår mål er å skaper mer liv på stadion, samt skape enda bere opplevelser for publikum slik at det blir mer attraktivt å gå på stadion. Hva vi planlegger blir offentliggjort fredag, sier Røvær.

I fjor ble såkalte Fanzone lansert som en prøveordning for å trekke til seg publikum. Dette konseptet fortsetter også i år.

– Nytt av året er også at vi lanserer en ung FKH- artist, som skal følge klubben på ulike arrangementer gjennom året. Dette ønsker vi skal bli en tradisjon – slik at unge talenter får profilere seg gjennom FKH sitt apparat – samtidig som vi utvider vårt nettverk, skriver klubben i fredagens presseinvitasjon.