En pangavslutning på 25-års jubileumet – Hnytt

Siste:

Ida Waage Hansen — Bilde 1 av 7
Bilde 2 av 7
Bilde 3 av 7
Bilde 4 av 7
Bilde 5 av 7
Bilde 6 av 7
Bilde 7 av 7

En pangavslutning på 25-års jubileumet

I 1993 gikk siste spadestikk før Tysværtunet åpnet dørene. Denne uken har det vært feiring av deres 25-års jubileum, med mye på programmet. Som avslutning var det konsert med vamp og jubel til taket.

TYSVÆR: Omtrent 400 gjester var med å feiret 25-års dagen til Tysværtunet søndag. En kveld med mye mimring, som ble avsluttet med Vamp-konsert for de fremmøtte.

– Det var utrolig kjekt å være med på feiringen. Vi feirer sammen med de, på mange måter. Denne uken for 25 år siden gav vi ut vår første album, og vi har siden den gang vært her med gjevne mellomrom og spilt. Når det var naturlig for de, var det også naturlig for oss, sier Øyvind Staveland fra Vamp.

Spennende ting på gang

Kulturhusleder for Tysværtunet, Øystein Simonsen, er strålende fornøyd med feiringen. Nå er han klar for nye utfordringer for kulturhuset.

– Vi har mange planer og mange tegninger, så får vi se hva som blir realisert. Vi har lyst til å utvide flere kinosaler, bygge restaurant, bygge enda flere øvingslokaler, legge mer til rette for vektløftermiljøet og har veldig konkrete planer for badeanlegget. Vi er veldig spente på fremtiden, sier kulturhuslederen.