– Dette er noe jeg har drømt om lenge! – Hnytt

Siste:

Privat

– Dette er noe jeg har drømt om lenge!

Jesper Saltvik Pedersen har fått beviset på at han er vinneren av storslalåmcupen sammenlagt.

KARMØY/CANADA: Natt til lørdag annonserer Jesper Saltvik Pedersen på Facebook at han har fått beviset på at han er vinneren av storslalåmcupen sammenlagt.

– Det var sykt kult å endelig få min første krystallkule. Dette er noe jeg har drømt om lenge. Samtidig er det Paralymipics i Korea i mars som er det store målet denne sesongen, og jeg kan si det sånn at denne kulen viser at jeg er i rute, sier Pedersen fra Canada til Hnytt.

Trening mot sesongens høydepunkt

Han befinner seg nå i Kimberley i Canada, hvor det holdes WorldCup. I dag er han klar for de første rennene i cupen. Første renn er 18:30 og andre er 21:00 norsk tid.

– Her skal vi kjøre to utfor og to super g renn. Jeg ser frem til å få konkurrere i fartsdisiplinene igjen, da alle rennene har blitt avlyst til nå denne sesongen grunnet dårlig vær. Jeg har som mål å være med å kjempe om medaljer, men samtidig er det egentlig bare god trening frem mot sesongens høydepunkt i Korea, sier han.

Kulen som beviser at han er vinneren av storslalåmcupen sammenlagt.