ODD - FKH: – Det er en svak 1. omgang. Da henger vi ikke sammen – Hnytt

Siste:

NEVER CHANGE A WINNING TEAM: FKH-trener Eirik Horneland gjør ingen endringer på laget fra den kruttsterke seieren mot Bodø/Glimt. (Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix)
NEVER CHANGE A WINNING TEAM: FKH-trener Eirik Horneland gjør ingen endringer på laget fra den kruttsterke seieren mot Bodø/Glimt. (Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix)

ODD – FKH: – Det er en svak 1. omgang. Da henger vi ikke sammen

SESONGOPPKJØRING: I en relativt svak forestilling klarte FK Haugesund kun uavgjort 0 – 0 mot divisjonskollega Odd i LSK-hallen fredag ettermiddag.

– Det er en svak 1. omgang. Da henger vi ikke sammen. Vi har for mange kulturer i laget i forhold til å skjønne et godt soneforsvarsspill, så vi måtte gjøre noen rokeringer. Da sitter det bedre i 2. omgang. Vi får på plass det defensive spillet, og etter hvert så kommer vi også i gang med det offensive spillet. Så det er stor forskjell på omgangene, sier FKH-trener Eirik Horneland til Haugesunds Avis etter kampen

Kampen mot Odd var en pen pekepinn på hvor langt FK Haugesund er kommet i sesongoppkjøringen. Laget fra Skein er også motstanderen som står på motsatt banehalvdel når serien sparkes i gang den 11. mars, altså om fire uker.

Og legger man kampen til grunn viste den mye arbeid gjenstår før FKH kan kalle seg serieklar.

Odd var ikke særlig farlige foran målet til et kompakt FKH-lag, men var likevel det beste laget. Skienslaget burde da også gått til pause med en ledelse etter at Odd Izuchukwu Anthony laget straffe like før pause. Helge Sandvik var imidlertid med på notene og reddet straffesparket fra Fredrik Nordkvelle.

2. omgang fortsatte i samme sporet. Lite farligheter foran mål, men med et FKH lag som ville mer enn det de viste i 1. omgang.FKH stilte forøvrig uten Christian Grindheim, Vegard Skjerve og Per Kristian Worre Bråtveit.