Nå er Koné endelig FKH-spiller – Hnytt

Siste:

Ibrahima Koné har signert kontrakt med FK Haugesund. Foto: FK Haugesund
Ibrahima Koné har signert kontrakt med FK Haugesund. Foto: FK Haugesund

Nå er Koné endelig FKH-spiller

Malesiske Ibrahima Koné har signert for FKH ut sesongen 2021

FOTBALL: Den unge spissen har vist seg frem i flere uker i FK Haugesund og klubben ga tidlig signaler om at de ønsket å hente den storvokste angriperen. Etter lang tids forhandling er det nå klart at 18-åringen blir å finne i FKH-drakten de neste fire sesongene.

– Ibrahima har kvaliteter som vil komme til sin rett i Eliteserien allerede nå, men er i utgangspunktet en spiller vi ser stort potensiale i og som vi ønsker å utvikle ytterligere. Han er ambisiøs og lærevillig, noe som alltid er et godt utgangspunkt for en spiller med tanke på å få realisert eget potensiale, sier FKH-trener Eirik Horneland til FKH.no

FK Haugesund kjøper 18-åringen løs fra klubben Cercle Olympique Bamako i hjemlandet.

Ibrahima Koné har ungdomslandskamper for hjemlandet Mali på CVen og har i løpet av oppholdet i Haugesund fått vist seg frem i fire treningskamper.

– Dette er en veldig fin mulighet for meg og et stort steg videre i karrieren. Jeg har følt meg hjemme i FK Haugesund helt siden jeg kom hit i begynnelsen av januar og er veldig glad for at overgangen gikk i orden. Nå ser jeg bare frem til å bidra til at klubben når sine sportslige målsettinger i årene fremover, sier Koné til klubbens nettsted.