Festpremiere for Fifty Shades-fans – Hnytt

Siste:

RØD LØPER: Unni Kjosmoen, Heidi Gjerde, Siri Therese Djuve, Nigar Babayeva og Bente Lagesen-Hesthag.
RØD LØPER: Unni Kjosmoen, Heidi Gjerde, Siri Therese Djuve, Nigar Babayeva og Bente Lagesen-Hesthag.

Festpremiere for Fifty Shades-fans

I kveld var det duket for festpremiere på filmen «Fifty Shades Freed». På Edda Kino var det fullsatt sal under begge visningene.

HAUGESUND: I kveld var det klart for et nytt kapittel av den populære trilogien, Fifty Shades. Billettene til «Fifty Shades Freed» ble revet bort i løpet av den første dagen de ble lagt ut for salg i november i fjor.

– Bare i løpet av den første halvtimen ble 200 billetter revet bort. Interessen for disse filmene er alltid stor, men vi har aldri opplevd lignende tidligere. Det tar helt av, og jeg tror dette må være rekord, sa kinosjef Jorunn Kristensen ved Edda kino tidligere til Hnytt.

Klokken 20:00 begynte festpremieren, der over 500 personer satt klar for å få med seg den tredje og siste filmen i serien, som er basert på E. L. James’ bestselgende bøker.

– Det blir spennende og gøy

Visningen klokken 21:00 var også utsolgt, med nesten 200 personer. Noen som var klar for å få med seg slutten på historien til Christian og Anastasia på storskjerm var venninnegjengen May Britt Stople, Barbara Ozoux, Åse Hovda, Gunn Jorunn Heggebø og Sølvi Søreide.

Damene var tidlig ute med å bestille billetter, men de var ikke kjappe nok til å få plass på selveste festpremieren.

– Vi kjøpte billetter dagen de ble lagt ut, men likevel fikk vi bare billetter til den siste visningen i kveld, sier Hovda.

Flere av venninnene har sett de to andre filmene og lest alle bøkene fra før av.

– Jeg synes den siste boken var best, så det blir spennende og gøy å se hvordan filmen er, sier Stople.

Edda Kino feiret premieren med både rød løper, bildevegg og goodiebags.