– I år er det utemiljø som er i fokus – Hnytt

Siste:

Bilde 1 av 5
Henrik Johannessen og Preben Ødegaard fra firmaet Utedesign.
Henrik Johannessen og Preben Ødegaard fra firmaet Utedesign.
Bilde 2 av 5
Bilde 3 av 5
Bilde 4 av 5
Bilde 5 av 5

– I år er det utemiljø som er i fokus

BOLIG/INTERIØR: En jevn strøm av mennesker går inn døra som skiller regnet fra messeområdet. Allerede fredag hadde mange lagt turen innom den tradisjonsrike boligmessa i Vardhallen.

– Jeg forventer vel et sted mellom 6000 og 7000 mennesker innom i løpet av helga. Alle må ha et sted å bo og de fleste er opptatt at det skal se greit ut. Boligmessa treffer derfor et bredt publikum, sier arrangør Rudi Rørstad

For de fleste er boligen de bor i blant de største investeringene de gjør i løpet av livet. I fjor var det i overkant av 5700 personer innom messeområdet og messa er én av 19 som blir arrangert i løpet av året. Under boligmessa i Vardhallen er det utstillere for enhver smak. Likevel er det enkelte områder som går igjen.

– Det er ofte litt ulikt fokus fra år til år. I år er det utemiljø som gjelder. Vi har også andre utstillere, sier Rørstad.

Blant utstillerne finnes alt fra husbyggere til boblebadsprodursenter. Flere utstillere har også en vinterhage å by på.

– Det blir en fin helg med mange besøkende. Det er mange som kommer innom for å se. Vestlandet er ikke kjent for gode sommere, og for mange er en utestue et must hvis de skal sitte ute i det hele tatt i løpet av året, sier Preben Ødegaard fra firmaet Utedesign.