18 måneders kontrakt på britisk sektor for Solstad Farstad – Hnytt

Siste:

Paul André Sommerfeldt

18 måneders kontrakt på britisk sektor for Solstad Farstad

De ansatte i Solstad Farstad hadde all grunn til å juble litt ekstra fredag. Da ble det nemlig klart at rederiet fikk flere kontrakter på britisk sektor i Nordsjøen.

NORDSJØEN: Supply-skipet «Far Spica» fikk i dag en 18 måneders kontrakt med selskapet TAQA Bratani Limited. Kontrakten har oppstart i første kvartal 2018.

Som om ikke det var nok, AGR Well Management Limited skrev i dag under på kontrakten som gir arbeid til skipet «Normand Aurora» i 75 dager. Arbeidet består i å være støttefartøy for skipet West Hercules på britisk sektor. Oppstart av denne kontrakten er mars 2018, skriver selskapet i en børsmelding.

Den tredje kontrakten Solstad Farstad har inngått er for supplyskipet «Far Symphony». Kontrakten er på seks måneder fra april 2018 med opsjon på seks ganger én måned. Kontrakten er inngått med selskapet Fairfield Betula Limited og arbeidet består i å støtte opp om selskapets operasjoner på britisk sektor.

– For Solstad Farstad er den britiske sektoren i Nordsjøen av høy strategisk betydning og vi er veldig glad for at vi nå får kontrakter på tre av båtene i området. Vi er veldig glad for den økte aktiviteten i sektoren, sier visepresident for AHTS/PSV-avdelingen, Jon Are Gummedal.