– Jeg stortrives i denne jobben – Hnytt

Siste:

– Jeg stortrives i denne jobben

Dean Christiansen fikk tidlig erfare at det ikke var enkelt å få seg jobb etter endt utdanning som mediegrafiker. Etter at den 24 år gamle haugesunderen fikk seg praksisplass hos Rico Gruppen på Bø har imidlertid lykken snudd.

KARMØY: – Jeg stortrives her og har blitt veldig godt tatt mottatt, sier Christiansen etter tre måneder i bedriften som blant annet driver med innredning av arbeidsbiler og produksjon av skilt og dekor.

Det er arbeids- og inkluderingsbedriften Aski og Haugaland Industri som har ordnet praksisplass hos Rico Gruppen for den unge haugesunderen.

Rico er en av Askis samarbeidsbedrifter som bidrar med arbeidstrening for mennesker som av ulike grunner har vært ute av arbeidslivet i en periode.

Dean Christiansen kom inn i et tiltak ved navn Oppfølging og i dette tiltaket har Aski og Haugaland Industri i 2017 lykkes med å få 126 personer over i jobb.

I videovinduet over følger vi Dean på hans nye arbeidsplass og når vi trer inn i bilinnredningslokalene får både han og sjefen hans en liten overraskelse…