Denne snille og bedagelige sjarmøren vil sove i senga di – Hnytt

Siste:

Tor Håkon Thomassen

Denne snille og bedagelige sjarmøren vil sove i senga di

Leo har gått på gata i åtte måneder, og var tynn og sliten da han ble hentet inn av Dyrebeskyttelsen. Nå har han spist seg opp, og er en glad og fornøyd hannkatt. Det eneste skåret i gleden er at han i praksis er hjemløs.

HAUGESUND: Leo er bare hjemløs på papiret, og lever herrens glade dager hjemme hos Elisabeth Ellingsen i Dyrebeskyttelsen. Men nå er Leo klar for adopsjon.

– Han er så takknemlig for å ha kommet i hus. En snill og fin fyr.

Leo er kompisen til katten Pusur, som TV Haugaland fulgte i serien «Som hund og katt» i høst. Det endte med at Pusur fikk ny eier og nytt navn. Nå heter han Gilbert og lever et lykkelig katteliv sammen med Bjørn Helge. 

Ta kontakt med Dyrebeskyttelsen, om du ønsker å gi Leo et nytt hjem. TV Haugaland og Dyrebeskyttelsen kommer til å presentere «Månedens Dyr» utover våren, adopsjonsklare smådyr som trenger å bli sett.

Møt Leo i videovinduet over.