Kommunestyret minnet Cecilie Friestad med ett minutts stillhet – Hnytt

Siste:

Kommunestyret minnet Cecilie Friestad med ett minutts stillhet

Kommunestyrerepresentant, Cecilie Friestad (KrF) sovnet stille inn søndag.

POLITIKK: Mandagens kommunestyret ble startet med tale fra Jarle Nilsen og ett minutts stillhet i minne om Cecilie Friestad som sovnet stille inn søndag.

– Partiet hadde stor tro på Cecilie. Hun var uredd og godt forberedt. Hun var søkende og ønsket å vite mest mulig før hun tok standpunkt i viktige saker. Hun hadde en fin og positiv fremtoning og lett å samarbeide, sa Jarle Nilsen i sin tale.

– Hun var et politisk talent med et brennende engasjement for et varmere samfunn. Det var mange som håpte at hun skulle få mange år i politikken. Hun fikk fra starten dårlige prognoser, men responderte godt på behandlingen i starten og trodde hun skulle bli frisk. Hun levde i håp og tro om dette og vi rundt henne så ei dame som taklet dette på en svært beundringsverdig måte, sa Nilsen videre.

– Vi har minner om Cecilie som ei flott og tøff og kunnskapsrik og engasjert og tvers gjennom god dame. La oss minne henne med glede og takknemlighet, sa Nilsen videre til slutt og leste avslutningsvis opp et notat fra Cecilies familie.