Her faller Tom Cruise ned fra Preikestolen – Hnytt

Siste:

PREIKESTOLEN VISES FLERE GANGER:
Tom Cruise og Preikestolen er begge sentrale deler av traileren til «Mission Impossible 6».
PREIKESTOLEN VISES FLERE GANGER: Tom Cruise og Preikestolen er begge sentrale deler av traileren til «Mission Impossible 6».
Skjermbilde fra trailer

Her faller Tom Cruise ned fra Preikestolen

Den nye Mission Impossible-traileren er her.

FILM: Filmtraileren til «Mission Impossible 6» ble sluppet i natt, og inneholder flere spektakulære scener fra Preikestolen. Det var hovedrolleinnehaver Tom Cruise som søndag annonserte på Twitter at traileren var klar:

– MissionImpossible trailer drops later today. I’m so excited for you all to see it.

Det var i november i fjor at den verdenskjente skuespilleren besøkte Ryfylke for å spille inn scenene på Preikestolen. I den ferske filmtraileren ser vi Cruise hengende fra fjellhyllen før han glipper taket og faller. Den sjette «Mission Impossible»-filmen har verdenspremiere 27. juni, men det norske kinopublikumet må vente til 3. august før de får se filmen.

Her er traileren: