– Vennskap er et viktig tema – Hnytt

Siste:

– Vennskap er et viktig tema

Det å være en god venn er temaet i Ferkingstad skoles musikaloppsetning "#Helle du?".

ÅKREHAMN: 143 elever sto på scenen da det torsdag formiddag var klart for generalprøve i Karmøy kulturhus.

– Jeg synes det gikk voldsomt bra. Jeg tror vi fikk med oss det meste vi skulle si, forteller kontaktlærer Solveig Eike Bringaker.

Arbeidet med musikalen startet rett før jul, og i januar har det vært intensiv jobbing for store og små.

– Musikalen har fått navnet «#Helle du?». Det er jo det vi sier her på Vestsiden når vi spør om vi skal være sammen. Det handler om vennskap og det at selv om vi er ulike så kan vi leke sammen. Av og til krangler vi, men da kan vi bli venner igjen. Vennskap er et viktig tema som vi må ha fokus på hele tiden.

– Hvilke tilbakemeldinger har dere fått fra elevene?

– Jeg tror de aller fleste synes det har vært kjekt. Det er kanskje noen som ikke er kjempemotiverte, men alle har vært med og bidratt. Det har vært kjekt å være her på kulturhuset. Det blir jo litt annerledes med skikkelig lys på scenen og sceneteppe, forteller Eike Bringaker.

– Jeg tror alle syntes det var litt ekstra stas i dag. Til og med de som ikke har syntes det har vært fullt så kjekt. Det er noe med å komme på en skikkelig scene og med publikum i salen, skyter kontaktlærer Ingebjørg Hernes Stavenjord inn.

Se bilder fra musikalen ved å trykke HER.