Andreas (24) satser stort på crossfit – Hnytt

Siste:

Andreas (24) satser stort på crossfit

CrossFit Verftet flytter inn i nye lokaler på 600 kvadrat.

CROSSFIT: Det er ingen tvil om at haugalendingene er glad i sosial sirkeltrening. Nå dobler CrossFit Verftet størrelsen på senteret sitt til hele 600 kvadratmeter. Det nye gymmet ligger i de tidligere lokalene til en båtforretning nord i Karmsundgata. 

– Vi er kjempe fornøyd med finishen, og innsatsen som ligger bak dette. Det har vært en elektriker og rørlegger her, men ellers er alt er blitt gjort på dugnad av trenerteamet og medlemmene våre, forteller daglig leder Andreas Askeland. 

Klart for «crossfit-krig»

«Verftet» har som mål å bli størst innen crossfit på Haugalandet – men konkurransen er tøff. Litt lenger sør i Karmsundgata finner vi Haugesund Aerobic- og Treningssenter som utvidet sin crossfit-avdeling for bare to uker siden. 

– Konkurranse er alltid bra. Vi kan ikke styre det de gjør eller andre aktører. Vi står for alt det vi gjør med rak rygg, og jobber hele veien med å levere et så godt produkt vi kan, sier Askeland.

Nye CrossFit Verftet vil være klart for trening førstkommende lørdag . Da er det offisiell åpning med enkle økter, gratis «giveaways» og små overraskelser.  

– Det blir en åpen familiedag for absolutt alle som har lyst å se hva vi driver med.