Samler inn penger til premature barn i Polen – Hnytt

Siste:

Ida Waage Hansen — Bilde 1 av 15
Bilde 2 av 15
Ida Waage Hansen — Bilde 3 av 15
Ida Waage Hansen — Bilde 4 av 15
Ida Waage Hansen — Bilde 5 av 15
Ida Waage Hansen — Bilde 6 av 15
Bilde 7 av 15
Ida Waage Hansen — Bilde 8 av 15
Ida Waage Hansen — Bilde 9 av 15
Bilde 10 av 15
Ida Waage Hansen — Bilde 11 av 15
Ida Waage Hansen — Bilde 12 av 15
Ida Waage Hansen — Bilde 13 av 15
Ida Waage Hansen — Bilde 14 av 15
Bilde 15 av 15

Samler inn penger til premature barn i Polen

WOSP Haugesund arrangerer i dag for første gang en innsamlingsaksjon til Premature barn i Polen.

HAUGESUND: Det er WOSP Haugesund som står bak innsamlingen, som holder til i Vardafjellhallen i Haugesund. Innsamlingen startet klokken 12:30, og varer helt til klokken 22:00 i kveld. Målet med arrangementet er å samle inn penger til utstyr til barn ved barneavdelingene i Polen.

– Det hele startet i 1993 da noen leger ikke så noen annen utvei enn å arrangere en innsamlingsaksjon for å dekke utgiftene til utstyr ved barneavdelingene. Innsamlingsaksjonen fikk navnet «Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy» (WOSP), som betyr Det Store Orkesteret for Julehjelpen, står det i en pressemelding til Hnytt.

Jelena Matula og Frele fra The Voice i Polen er noen av artistene som har tatt turen til Haugesund for anledningen. Andre som skal opptre er Andreas Carlos Furdal fra tidligere Norske Talenter, Sveio Drill og mer.