– Vi har fokusert på kvalitet – Hnytt

Siste:

Knut Martin Haraldsen (t.v.) og Michel Møller er godt fornøyd med åpningen av TMK Fitness. – Det har vært helt overveldende, forteller de.

– Vi har fokusert på kvalitet

Michel Møller og Knut Martin Haraldsen har jobbet dag og natt for å kunne åpne TMK Fitness etter nyttår. Lørdag 2. januar åpnet de dørene til det som ifølge dem selv skal bli distriktets råeste treningssenter. 

AVALDSNES: – Nå er vi ferdige med oppussingen, så nå er det klart for alle som ønsker å trene, forteller Knut Martin Haraldsen.

TMK Fitness tilbyr topp moderne utstyr både innen styrke- og kondisjonstrening. Ni millioner kroner er investert i treningssenteret, hvor det meste er brukt til utstyr og apparater.

– Treningsutstyr koster. Vi vil påstå at vi har fokusert mye på kvaliteten på utstyret. Et eksempel er vektskivene våre som er kalibrerte. Det vil si at dersom en vekt veier 20 kilo, så veier den 20 kilo og ikke 19,4. Stativer, stenger og vekter er også IPF-godkjent, sier Haraldsen.

– Vi har sju knebøy-stativer og seks benkpress-stativer. De som går på treningssenter, kjenner seg nok godt igjen i at det fort kan bli lange køer. Så her skal det en del folk til før det blir kø. Vi har også manualer fra 1 til 60 kilo. Her skal du ha nok å trene med enten du er nybegynner eller litt mer erfaren, legger han til.

 

De har hatt stort fokus på å levere utstyr av topp kvalitet. De har også valgt å investere i mange apparater, og har blant annet sju knebøystativer og seks benkpress-stativer. – Her skal det en del folk til før det blir kø, sier Knut Martin Haraldsen.1200 kvadratmeter

Lokalet er på nesten 1200 kvadratmeter. I tillegg til å lage det råeste treningssenteret i distriktet, har de også som mål å lage et senter for alle, både unge og pensjonister.

– Målet vårt er å ha et treningssenter for alle, og det synes jeg vi har fått til. Her trener alt fra 15-åringer til 88-åringer. Vi har som mål at alle rundt oss skal få et godt treningstilbud til en ikke så alt for dyr penge. Det er derfor vi har valgt å investere så mye i godt utstyr, slik at det skal være noe brukende for alle, sier daglig leder Michel Møller.

Karene har stått på dag og natt for å fikse opp senteret. De har også bygget egen spinningsal med 20 spinningsykler. Karmøynytt besøkte senteret da de mottok nøklene til lokalet i august. Da fortalte de at treningstilbudet i Avaldsnes-området lenge hadde vært dårlig.

– Vi ville starte opp på Avaldsnes fordi det rett og slett har vært dårlig med treningstilbud i nærheten. Det har vært snakk om det lenge, men det er ingen som har steppet opp. Vi mener at de som bor her, fortjener å ha et skikkelig treningstilbud, sier Møller.

– Mellom bomstasjonen ved Oasen Storsenter og bomstasjonen på Bygnes, så bor det nesten 14.000 mennesker. Det eksisterer ikke et eneste senter innenfor dette området. Ved å plassere oss her ligger vi midt i smørøyet mellom bomstasjonene. Det ser vi på som en fordel. Vi tror også at folk er villige til å reise ti minutter ekstra dersom de får et skikkelig treningsalternativ, legger han til.

 

Mange kondisjonsapparater.
Det er også blitt bygget spinningsal hvor det kommer til å bli gruppetimer.