Har imponert på trening – Hnytt

Siste:

Har imponert på trening

Prøvespiller Ibrahima Kone har imponert på trening den siste uke. Det sier FKH-trener Eirik Horneland i klubbens egen Podkast.

FOTBALL: 18 -åringen Ibrahima Kone har trent med FKH denne uken. Det har han gjort så bra at han blir med når laget drar på årets første treningsleir til Spania på søndag.

– Han har gjort sakene sine veldig bra og vist godt igjen. Han blir nå med oss til Spania hvor vi får muligheten til å finsikte ham mer, sier Eirik Horneland til klubbens egen podkast.

Da hnytt intervjuet spissen tidligere i uken opplyste Kone at han trives godt i Haugesund, men at det er litt kaldt. Nå kan han se frem til varmere vær i Spania. Unggutten har aldri spilt utenfor Mali. Fredag spiller han en omgang når FK Haugesund møter presselaget.

– Det blir veldig spennende å se Kone i den kampen. Han er sterk i mottaket og er flink til å gjøre de andre bra. jeg synes han virker spennende, sier Horneland.

Det er ingen hemmelighet at FK Haugesund ønsker å hente en stor og sterk spiss før sesongstart. Horneland utelukker ikke i podkasten at de allerede har funnets spilleren.

– De som etterlyser en stor og strek spiss vil jeg anbefale å ta turen ut for å se på treningene. Han har imponert så langt, men så gjenstår det å se om han klarer å følge opp innsatsen i fredagens kamp, sier Horneland i Podkasten.