– Makt er gøy – Hnytt

Siste:

KVINNER I AP: Hadia Tajic var på besøk hos Tysvær Arbeiderparti tirsdag kveld.
Tor Nilssen

– Makt er gøy

Mens folk flest nesten ikke klarer å tenke Ap uten å tenke Trond Giske, vil de lokale arbeiderpartikvinnene bli ferdige med saken.

TYSVÆR: Godt over 50 kvinner møtte opp, da Tysvær Arbeiderparti inviterte til en «kveld med Hadia og Hege». Og hvem er bedre enn Ap til å skape «vekkelsesluft» og troen på en bedre fremtid i møtene sine.

Temaet var hvordan håndtere livet i politikken, og både Hadia Tajik og Hege Haukeland Liadal så ut til å nyte det å kunne snakke politikk igjen.

– Vi snakker ofte om alle de tingene som er vanskelige, når vi snakker om kvinner og politikk. Men for oss begge er det viktig å formidle at makt er gøy. Det er gøy å ha innflytelse, og det er kjekt å være med på bestemme,og ikke minst er det viktig, sa Tajik, på en dag som har vært alt annet enn gøy med tanke på meningsmålingen som ble offentliggjort i morges.

NRKs partibarometer viste nemlig at Arbeiderpartiet går tilbake 5,7 prosentpoeng for januar og får en oppslutning på 20,1 prosent.

– Det gir meg kraft og mot til å gjøre det jeg er satt til å gjøre, – å være folkevalgt for Arbeiderpartiet, sa Haukeland Liadal.