Gjør Helene comeback i Avaldsnes? – Hnytt

Siste:

Gjør Helene comeback i Avaldsnes?

Helene Clausen Haavik er ekte avaldsnesjente og spilte for moderklubben da det ble opprykk til Toppserien i 2012. Etter fem år i utlandet håper 24-åringen å spille toppseriefotball i Norge kommende sesong.

FOTBALL: Etter uenighet med daværende Avaldsnes-trener Roar Wold og sportslig leder Arne Utvik i 2013, valgte Clausen Haavik å studere og spille universitetsfotball i USA. De to siste årene har hun spilt i Sveits og på Kypros.

Denne uka trener den fotrappe forsvarsspilleren med Klepp, men hun har også tilbud om å trene med Lillestrøm og Arna-Bjørnar.

– Jeg har ingen aning om hvor jeg kommer til å spille kommende sesong, men det sier seg selv at Avaldsnes er aktuelt hvis de følger opp telefonen de tok i går kveld, smiler den bereiste 24-åringen.