Tyven ba om å bli observert – Hnytt

Siste:

SK Vedavåg Karmøy

Tyven ba om å bli observert

Skal du stjele en bil, er det kanskje ikke så lurt stjele en knall rød en med store logoer på.

KARMØY: Tyver hadde tatt for seg både inni og utenfor klubbhuset til SK Vedvåg Karmøy natt til tirsdag. Laptop og pc-er var forsvunnet fra kontoret, og da politiet kom til klubbhuset i morges var også tyvene for lengst forsvunnet, sannsynligvis i den røde Berlingoen som stod parkert utenfor. Eller Veabilen som klubben kaller den.

Politiet etterlyste en rød Citröen Berlingo på Twitter, og klubben selv fulgte opp med bilde av bilen og et ønske om hjelp på Facebook. Folk engasjerte seg og delte bildet, og ikke lenge etter ble bilen observert på en parkeringsplass på Åkra.

– Det er jo ikke så lurt å stjele en bil med en stor logo på panseret. Jeg tror ikke de tenkte seg om, sier Randi Rauan i SK Vedavåg.

Nå mangler bare nøklene, og snart mangler bilen også om tyvene kommer tilbake for å hente den. Den blir nemlig tauet tilbake nå i ettermiddag. Er klubben ekstra heldige, ligger pc-ene bak i Veabilen. Og er politiet heldige har den tyvaktige sjåføren blitt observert idet han eller hun parkerte foran Røde Kors-huset på Åkra.