Dag Inge Århus innstilt som 2. nestleder – Hnytt

Siste:

2. NESTLEDER: Årsmøte fulgte innstillingen og valgte Dag Inge Aarhus til 2. nestleder.
2. NESTLEDER: Årsmøte fulgte innstillingen og valgte Dag Inge Aarhus til 2. nestleder.
Rogaland KrF

Dag Inge Århus innstilt som 2. nestleder

Nominasjonskomiteen i Rogaland KrF har innstilt Dag Inge Aarhus fra Karmøy som 2. nestleder.

KARMØY: Aarhus jobber nå som kommunikasjonsdirektør i Sjøfartsdirektoratet. Han har utdanning innen både Forsvaret og fra journalistikk, og jobbet tidligere i TV Haugaland.  I tillegg til å være leder av Karmøy KrF er han engasjert i søndagsskole og bedehus, og han har også verv i Norges musikkorpsforbund.

Aarhus har politisk erfaring fra Karmøy kommunestyre, der han har representert både Høyre og KrF.

– KrF har veldig mye god politikk som vi i fellesskap må bli flinkere å fronte og kommunisere ut. Jeg håper at jeg gjennom dette vervet kan få bidra med noe av min kompetanse på dette feltet. KrF har gode muligheter til å styrke seg i Rogaland, men da må vi klare å fronte de gode sakene og den gode politikken vår, sier Aarhus i en pressemelding.

Oddny Helen Turøy fra Sandnes er innstilt som ny fylkesleder i Rogaland KrF,  mens Reid Ivar B. Dahl fra Hå er innstilt som 1. nestleder