– Crossfit er kommet for å bli – Hnytt

Siste:

– Crossfit er kommet for å bli

CrossFit Haugesund satser som aldri før. Nå får medlemmene hele 500 kvadratmeter å boltre seg på.

TRENING: Etter fem år utvider CrossFit Haugesund og satser større. Mandag var det venteliste for å bli med på aller første treningsøkt i splitter nye lokaler. 

– Det var kanskje litt på tide nå, og nå får vi endelig større plass. Det føles veldig fint, sier instruktør Lotte Anfinsen Haaland ved CrossFit Haugesund.

Den nye «boxen» ligger vegg i vegg med Haugesund Aerobic- og Treningssenter. Her har medlemmene selv bidratt med godt dugnadsarbeid for at lokalet skulle være klart til i dag. 

– Det er helt fantastisk. Jeg er veldig takknemlig for at kundene vil være med på dette, og det sier litt om samholdet vi har i gruppa, sier Lotte.

– Crossfit bare fortsetter å vokse

Mens enkelte treningsformer kun forblir kortvarige trender, er det ingen tvil om at crossfit er kommet for å bli. Det er kanskje ikkje så rart da en her utfordrer både kondisjon, styrke og bevegelighet. I tillegg oppstår det ofte et helt spesielt samhold blant crossfiterne. 

– Det er kjempegøy. Jeg hadde på følelsen at crossfit ville være populært de første årene, men fremdeles ser vi at det bare fortsetter å vokse, forteller Anfinsen Haaland.

Se hele reportasjen i videovinduet over