Utvik ny trener i Avaldsnes – Hnytt

Siste:

Utvik ny trener i Avaldsnes

Avaldsnes har endelig fått ny trener på plass foran kommende sesong. Før du lurer på om Arne Utvik har tatt for mye Møllers Tran, er det imidlertid på sin plass å fortelle at det er søskenbarnet Einar Utvik som har takket ja til å trene Avaldsnes' herrelag i 5. divisjon.

FOTBALL: – Styret vil ikke røpe navnet på hvem som skal trene damelaget enda, men det er garantert ikke meg, ler Einar Utvik som har spilt over 400 kamper for klubben.

Avaldsnes-veteranen har trent Avaldsnes sitt A-lag tidligere også. Tidlig på 2000-tallet delte 49-åringen og nåværende Kopervik-trener, Ståle Hetland, treneransvaret i klubben.

I fjor hadde nord-Karmøy klubben en blytung sesong som endte med et klart nedrykk til 5. divisjon etter at kun sju poeng ble innkassert.

– I vinter har vi mistet keeper Edis Hopovac og midtbanespilleren Niklas Rasmussen til Djerv 1919. I tillegg har forsvarsspilleren Jonas Risanger gått tilbake til Skjold, forteller Utvik.

Einar Augvald Utvik har signert en ettårskontrakt med Avaldsnes. Som keepertrener får han med seg den tidligere Avaldsnes-målvakten Bjørn Egil Apeland.