– Noe av det flotteste du opplever – Hnytt

Siste:

– Noe av det flotteste du opplever

Det er få ting som kan oppleves som like tilfredsstillende for en sanger som det å synge sammen med et helt brassband.

KONSERT: Jostein Myklebust var kveldens gjestesolist da Karmsund Brass spilte opp til sin 27. etterjulskonsert i Avaldsneskirken. Og for sangpedagogen og solisten var det noe helt magisk over situasjonen.

– Det er noe helt spesielt å få lov til å synge i Avaldsneskirka. Det å få lov til å synge sammen med et helt brassband er også utrolig artig. Det at jeg ble årets solist er en tillitserklæring, sier Myklebust.

En smekkfull kirke fikk med seg Karmsund brassband, solist Jostein Myklebust og blandakoret SangRia i en herlig treenighet av lyd.

– Avaldsneskirka er en av de få rommene på Haugalandet hvor lyden virkelig bare lever og omslutter deg. Her der det bar til å bruke stemmen som det viktigste virkemiddelet og bli omsluttet av vakker lyd, sier Myklebust.

I videovinduet over kan du høre den vakre avslutningssalmen.