Ny kontrakt til Olaug Tvedten – Hnytt

Siste:

Olaug Tvedten (t.v.) sammen med Avaldsnes nye sportssjef Lena Tyriberget.
Olaug Tvedten (t.v.) sammen med Avaldsnes nye sportssjef Lena Tyriberget.

Ny kontrakt til Olaug Tvedten

Stortalentet Olaug Tvedten har skrevet under på en ny kontrakt som binder henne til Avaldsnes i ytterligere to år.

FOTBALL: Midtbanetalentet fra Stord kom til Avaldsnes fra Trott sommeren 2016. Da var hun bare 16 år og det er knyttet store forventinger til Tvedten. I følge avisa Sunnhordland har hun nå signert en proffkontrakt med klubben. Det bekrefter også sportslig leder Ove Arnesen til avisa

Olaug har signert proffkontrakt med oss. I det ligger det at hun får betalt for å spille fotball for oss. Kontrakten er  et signal om at vi er veldig fornøyd med Olaug, og ønsker å satse videre på henne, sier Arnesen til avisa.

17- åringen, som til daglig er elev ved Haugesund Toppidrettsgymnas, var på banen i 11 Toppseriekamper i fjor. I tillegg spilte hun både cupfinalen og i Champions League. 

– Den gir meg stabilitet. Lønnen er ikke det viktigste. Det avgjørende er at Avaldsnes vil ha meg med videre, og viser at de vil satse på meg, sier den talentfulle midtbanespilleren til avisa Sunnhordland.