– Jeg blir ikke FKH-kaptein – Hnytt

Siste:

– Jeg blir ikke FKH-kaptein

Christian Grindheim var i dag tilbake på FKH-trening for første gang på tretten år. Playmakeren, som har vært kaptein i Vålerenga i en årrekke, har ingen planer om å "stjele" kapteinsbindet i FK Haugesund.

FOTBALL: 34-åringen er klar på at det er Vegard Skjerve som er kaptein i FKH.

– Det er den som har vært i klubben lengst som skal være kaptein, er det ikke det da, flirer Grindheim

Torbjørn Kallevåg som kom fra Hødd i fjor høst var også på plass i Storhall Karmøy på årets første FKH-trening. Det var også en annen bømling, Joakim Våge Nilsen. 26-åringen utelukker ikke at han returnerer til FK Haugesund, men FKH-trener Eirik Horneland tviler på at så skjer.

– I utgangspunktet tror jeg Joakim vil være ute noen år til, sier Horneland.

I videovinduet over ser du bilder fra årets første FKH-trening på Vea.