Gjenforenes trolig med tidligere FKH-kaptein – Hnytt

Siste:

MIDTØSTEN NESTE: Liban Abdi blir etter alle solemerker lagkamerat med tidligere FKH-kaptein Filip Kiss i Saudi Arabia. (Foto: Fredrik Hagen, NTB scanpix)
MIDTØSTEN NESTE: Liban Abdi blir etter alle solemerker lagkamerat med tidligere FKH-kaptein Filip Kiss i Saudi Arabia. (Foto: Fredrik Hagen, NTB scanpix)

Gjenforenes trolig med tidligere FKH-kaptein

Saudi Arabia ser ut til å bli neste stoppested for klubbnomaden Liban Abdi.

FOTBALL: Det har lenge vært kjent at Liban Abdi er ferdig i FKH. Da norsk-somalieren i høst signaliserte at han ønsket å se på andre klubbmuligheter, trakk klubben kontraktsforslaget.

Nå tyder det meste på at Abdi er på vei til Saudi Arabia og nærmere bestemt Al-Ettifaq, hvor Filip Kiss, FKHs tidligere kaptein og midtbanegeneral, dro i sommer.

Ifølge flere arabiske nettsted er et kjøp av Abdi nært forestående, og vil sannsynligvis bli en realitet etter at overgangsvinduet i landet åpner 4. januar.

Anbefalt av Kiss

Ett av mediene, aleqt.com, melder at Liban Abdi har blitt anbefalt av sin tidligere lagkamerat Kiss, som FKH fikk gode penger for da ferden gikk til Midtøsten.

LES OGSÅ: – Om jeg kan sikre meg og min familie økonomisk, gjør jeg gjerne det

Abdi, som, etter det Hnytt erfarer, på et tidligere tidspunkt skal ha vært aktuell for tyrkisk fotball og MLS i USA, skal etter planen erstatte den tidligere Real Madrid-junioren Juanmi Callejon, som forlot Al-Ettifaq nylig.

Da Hnytt sent i oktober pratet med 29-åringen, var han svært ærlig på at penger var en viktig og avgjørende faktor for hans neste klubbvalg.

– Om jeg kan sikre meg og min familie økonomisk, gjør jeg gjerne det. Jeg har en agent som jobber med saken, så får jeg se hva som dukker opp, sa Abdi den gang.

Ved litt over halvspilt sesong ligger Al-Ettifaq på 12. plass av 14 lag, og kjemper for å unngå nedrykk fra saudiarabisk toppserie.