Brønnbåt krenget under dokking i Skudeneshavn – Hnytt

Siste:

Bilde 1 av 6
Bilde 2 av 6
Bilde 3 av 6
Bilde 4 av 6
Bilde 5 av 6
Bilde 6 av 6

Brønnbåt krenget under dokking i Skudeneshavn

SKUDENESHAVN: Det ble dramatisk da en brønnbåt krenget over på sida under dokking ved Skude Industri torsdag formiddag.

– Vi var i ferd med å tømme dokken for vann da båten krenget over på siden. Foreløpig vet vi lite om hvorfor dette skjedde. Ingen personer ble skadet i hendelsen, sier administrerende direktør ved Skude Industri, Rune Lilledahl.

Båten var på vei inn i tørrdokken da uhellet skjedde. Brønnbåten er 13,5 meter i bredde, mens dokken ved Skude Industri har en bredde på 15 meter. Lilledahl påpeker at det dermed har vært mindre enn én meters klaring og at det har vært lite fart involvert. Båten stoppet i dokkveggen.

– Det er foreløpig ingenting som tyder på at båten har fått skader, men vi har valgt å stoppe arbeidet frem til vi har fått en vurdering fra forsikringsselskapet at de er ok å få den på rett kjøl igjen, sier Lilledahl.

Det var Haugesunds Avis som først meldte om hendelsen.