Skypegründer til Haugalandskonferansen – Hnytt

Siste:

Skypegründer til Haugalandskonferansen

Programmet for Haugalandskonferansen 9.mars 2018 er klart. Hovedtrekkplasteret er Skypegründer Jonas Kjellberg.

KONFERANSE: Kjellberg er seriegrunder, forfatter og foreleser. Han var blant annet med og startet SKYPE. I dag foreleser han ved Stanford University om entreprenørskap og hvordan man oppretter en vinnende salgs-kultur.

– Vi har vært opptatt av å lage et program som er både lærerikt og inspirerende, sier Bernt Jæger, som er prosjektleder for konferansen i en pressemelding.

I tillegg har Næringsforeningen sikret seg Maria Strømme, som er profilert professor i nanoteknologi ved Uppsala Universitet. Mange kjenner henne fra «Skavlan» der hun har fortalt om nanoteknologiens verden. På Haugalandskonferansen vil hun gi eksempler på de fantastiske mulighetene nanoteknologien gir bla innen medisin, helse og energi.

– Vi setter fokus på mulighetene for vår region, på teknologi, og ikke minst menneskene oppi det hele, uttaler Jæger.

Den kjente forfatteren, musikeren og låtskriveren Arne Berggren  kommer også til konferasne og vil gjennom et humoristisk foredrag under konferansen, gi en ny forståelse av kreativitet, og hvordan næringslivet kan få de gode ideene.

Årets konferansier er Ingvild Tennfjord, som er en Norges mest leste vinjournalister.

Konferansen arrangeres i Haugesund den  9.mars.