Godhets-Helg på TV Haugaland – Hnytt

Siste:

Godhets-Helg på TV Haugaland

Fra lørdag morgen klokken ni får du møte ildsjelene i mange av de lokale hjelpeorganisasjonene på Haugalandet. Sendingen vil gå fra Håpets Havn sine lokaler på Åkra.

ÅKRA: Bare på Karmøy og i Haugesund er det seks-sju foreninger som samler inn mat og klær som de gir videre til vanskeligstilte. Torsdag kveld vil mange av disse samles i anledning TV Haugalands «hjelpesending».

– Vi ønsker å bidra til at de lokale hjelpeorganisasjonene får inn midler til den fantastiske jobben de gjør, sier redaktør i TV Haugaland, Øystein Merkesvik.

Programmet blir spilt inn torsdag kveld klokken 18.00. De som vil overvære sendingen i Håpets Havn sine lokaler på Åkra bes møte opp klokken 17.30. Her kan du også stille opp med penger, mat eller klær til de som trenger det på Haugalandet.