Garanterer hvit jul på Vea – Hnytt

Siste:

Klippen Vea håper flere folk vil være med å skape en "hvit" jul på Vea.
Klippen Vea håper flere folk vil være med å skape en "hvit" jul på Vea.

Garanterer hvit jul på Vea

Bor du på Vea har du kanskje lagt merke til snøfnugg på postkassestativet ditt. I hele desember skal Klippen Vea gi snø til bygda. 

VEA: «Nå nærmer det seg jul og mange barn sitter inne i høststormene og drømmer om at regnet snart skal bli til snø. Skuffelsen er stor når julen enda en gang kommer for døren og de grønne hagene ikke har skiftet farge. Nå er det nok!» Dette skriver Klippen Vea på sin Facebook-side.

– Her på Vea skal vi ha snø uansett temperatur. Det har vi på Klippen bestemt. I hele desember skal vi skape mer og mer snø på Vea. Vi ønsker at flere vil være med å fylle veggen utenfor Klippen med snøfugg gjennom hele desember, forteller Edel-Merethe Dahl hos Klippen Vea.

– Folk kan også levere snøfnugg i postkassen på veggen ved Klippen så tar vi oss av jobben med å laminere og henge de opp, legger hun til.


Juleforestillinger

Klippen Vea er også i gang med årets juleforestillinger på Klippen. Hver søndag i advent klokken 12 inviterer de folk til Fin Advent. Her får folk bli bedre kjent med «Synne Fnugg» og «Søren Slaps».

– Synne Fnugg har allerede prøvd ut de gamle skiene sine. Søren Slaps har fått opp julelys på treet i hagen og gjort klar både snøskuffen og sopekosten til snøen kommer for fullt. Det er nemlig meldt mer snø på Klippen før jul, sier Dahl.