Enig om ny avtale – Hnytt

Siste:

FOTO: www.sykkelbyenhaugesundkarmoy.no
FOTO: www.sykkelbyenhaugesundkarmoy.no

Enig om ny avtale

Statens vegvesen, Rogaland fylkeskommune, Haugesund kommune og Karmøy kommune er enige om et videre samarbeid i Sykkelbyen for en ny periode.

SYKKEL: Onsdag skriver fylkesordfører Solveig Ege Tengesdal, ordfører Arne-Christian Mohn, ordfører Jarle Nilsen og avdelingsdirektør Astrid Eide under på de nye avtalepapirene som viser at det fortsatt blir en omfattende sykkelsatsing på i Haugesund og Karmøy.

Perioden strekker seg fra 1. januar til 31. desember 2021.

Prosjektets hovedmål er å øke sykkelbruken, gjennom å gjøre det trygt, effektivt og attraktivt for alle å sykle i Haugesund og på fastlands-Karmøy. Barn og unge og hverdagssyklisten er blant de prioriterte målgruppene.

 – En forlengelse av Sykkelbyavtalen betyr at partene ønsker en fortsatt satsing på planlegging, tilrettelegging og vedlikehold av sykkelveier og andre fysiske sykkeltiltak, samt ha et fortsatt fokus på å motivere alle til å sykle, skriver prosjektleder i Sykkelbyen Haugesund-Karmøy, Lorna Mannes Dyrkolbotn i en pressemelding.