Kom nærmere toppen etter dopingavsløring – Hnytt

Siste:

Hakeem Teland (f.v) og Lars Magne Ullvang klatrer én plass på resultatlistene etter dopingsavsløringer. arkivfoto
Hakeem Teland (f.v) og Lars Magne Ullvang klatrer én plass på resultatlistene etter dopingsavsløringer. arkivfoto
Privat

Kom nærmere toppen etter dopingavsløring

Lars Magne Ullvang og padlepartner Hakeem Teland klatrer én plass i World cup etter at den ukrainske padleren Igor Trunov har testet positivt på testosteron.

Den norske båten endte på en 5. plass i World cup og fikk en 7. plass i EM i Bulgaria i sommer. Dopingavsløringen gjør at den ukrainske båten nå blir diskvalifisert fra alle løp, og Trunov er ekskludert fra all konkurranse de neste fire årene. Det gjør at den norske båten klatrer én plass både i World cup og i EM.

– Nå har vi avansert til 4. og 6.plass på resultatlistene. Det er utrolig kjipt at noen jukser, men gøy å se at en internasjonal pallplass på seniornivå faktisk ikke er så langt unna. Ærlighet varer heldigvis lengst, skriver Tysvær-padler Lars Magne Ullvang i en e-post.