Vil få frem flere jentetalenter – Hnytt

Siste:

Foto: Åkra IL
Foto: Åkra IL

Vil få frem flere jentetalenter

Åkra Il ønsker å legge forholdene bedre til rette for jentetalentene innen fotball. Nå starter de et eget jenteprosjekt.

FOTBALL: Jenteprosjektet har fått det selvfølgelige navnet «Jentetalentene» og har til hensikt å gi talentfulle fotballjenter mer målrettet trening.

– Dette er et tilbud for alle jenter fra 13 år og oppover i kommende sesong. Treningene vil være enten på lørdager eller søndager. Det vil være fokus på teknikk, avslutning, defensiv/offensivt og en liten spilløkt til slutt i hver trening, skriver klubben på facebook.

De første treningen ble gjennomført på lørdag. Åkra ønsker også å invitere Skudenes og Vedavåg med på samarbeidet.

– Det har allerede ryktes sør om prosjektet så vet at minst 3 jenter fra Skudenes skal bli med kommende lørdag. Det er viktig at vi kan samarbeide med hverandre. Jentefotballfamilien er såpass liten at vi ikke har råd til å miste noen.