Se Stjernedryss i adventstid – Hnytt

Siste:

Se Stjernedryss i adventstid

Hver søndag frem til jul samles artister og lokale profiler i Familiekirken Saron Åkrehamn til «Stjernedryss i adventstid» der målet er å hjelpe mennesker i vanskelige livssituasjoner.

ÅKREHAMN: For syvende år på råd driver Familiekirken Saron Åkrehamn Godhetssentralen som hjelper vanskeligstilte i lokalsamfunnet.

Ved hjelp av artister og kjente ansikter i Karmøy setter menigheten fokus på medmennesker som har et krevende utgangspunkt foran den kommende julehøytiden.

– «Nå går vi inn i en tid fylt med kontraster. Juletiden er kanskje den vanskeligste for mange – for da blir forskjellene i vårt overflodssamfunn ekstra store! I år satser vi også på et stjernedryss av små og store gaver til de som veldig lite har i denne høytiden. Vi spør om hjelp – for å møte enkeltmennesker og familiers primærbehov», opplyser menigheten.

Proviantkasser og julegaver

For noen familier handler det om å få mat og varme, mens for andre handler det i tillegg om å gi barna en liten gave og litt julesnop.

«Stjernedryss i adventstid» samler hvert år fulle hus. Dette medfører at Godhetssentralen kan levere ut proviantkasser og julegaver til rundt flere titalls personer og familier i lokalsamfunnet.

Denne søndagen er den første av årets «Stjernedryss i adventstid». På scenen står artist Trine Kristoffersen Kvitno og det blir appell ved Janne Karin Håtveit. Ansvarlig redaktør i Haugaland Media AS, Øystein Merkesvik er gjest.

Stjernedryss filmes av TM Produksjon.