Thorsen foreslått som fylkesleder av FrP – Hnytt

Siste:

Bente Thorsen (Frp). Foto: Fremskrittspartiet.
Bente Thorsen (Frp). Foto: Fremskrittspartiet.

Thorsen foreslått som fylkesleder av FrP

Bente Thorsen er av valgkomitéen foreslått som ny leder av Rogaland FrP.

Nåværende leder, stortingsrepresentant Roy Steffensen ble i høst valgt som leder av Stortingets Utdannings- og forskningskomite og varslet tidlig valgkomiteen om at han ikke ville søke gjenvalg som fylkesleder. Nå kan det i stedenfor være duket for Bente Thorsen.

– Hun har vært en ressursperson for partiet i en årrekke, både i Karmøy og på Stortinget, og når hun nå signaliserte at hun ønsker å bli fylkesleder tror jeg vi har funnet en svært god kandidat for jobben, sier valgkomiteens leder Øyvind Vaksdal i en pressemelding.

Innstillingen er enstemmig og kommer etter at lokallagene i Rogaland er spurt til råds.

Bente Thorsen har representert FrP i Rogaland på Stortinget i to perioder.

Rogaland FrP holder sitt årsmøte 3. og 4. februar 2018.