Sikret flere nye kontrakter i Australia – Hnytt

Siste:

Foto: SolstadFarstad
Foto: SolstadFarstad

Sikret flere nye kontrakter i Australia

SKUDENESHAVN: Dagen etter at Solstad Farstad meddelte at de har sikret seg nye avtaler i Brasil, kunngjør rederiet at de har halt i land nye kontrakter i Australia. 
 I en børsmelding fredag opplyser Skudeneshavn-rederiet at de har fått kontrakt med et selskap knyttet til McDermott International Inc. Dette innebærer jobb for supplyskipet Far Stream og rørleggingsfartøy utenfor vest-Australia, et oppdrag som varer i 200 dager med oppstart i første eller andre kvartal neste år. 
I tillegg har Cooper Energy gitt kontrakt på ankerhåndteringsfartøyet Far Stateman i en periode på 100 dager fra første kvartal 2018.
Woodside Energy Ltd has gitt Solstad Farstads datterselskap Farstad Offshore AS kontrakt på supplyskipene Far Seeker og Far Skimmer til en borestøttekampanje på Greater Enfield-prosjektet. Kontrakten er på 12 måneder fra januar 2018 med opsjoner på ytterligere 14 måneder. Verdien av kontraktene blir holdt konfidensielt mellom partene.