Her går alvoret opp for Tori – Hnytt

Siste:

Her går alvoret opp for Tori

Tor Arne "Tori" Andreassen var usikker på hvordan han ville takle følelsene når dommeren blåste av i hans aller siste FKH-kamp. I mandagens "Tor Arne-ekstra" på TV Haugaland får du se de rørende bildene fra seremonien etter 34-åringens avskjedskamp mot Kristiansund.

FOTBALL: – Jeg merket at tårene kom da Kristiansund-spillerne kom bort og gratulerte meg med karrieren og ønsket meg lykke til videre i livet, innrømmer FKH-legenden.

34-åringen regner med å fortsette fotballkarrieren på et lavere nivå. Torvastad er en av de aktuelle klubbene som ønsker seg haugesunderens tjenester. I tillegg ønsker Maakeberget å arrangere en testimonialkamp for den trofaste FKH-poteten.

I videoreportasjen over får du også se Eirik Mæland fortelle om hvorfor han nå velger å gi seg i FK Haugesund.