Søderlund satser på sneakers – Hnytt

Siste:

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix/Kristian Risanger

Søderlund satser på sneakers

All In har fått med seg en ny partner og utvider butikken i Haugesund sentrum.

HAUGESUND: Etter fire år i små lokaler i Haraldsgata, følte Omar Asmi tiden var inne for å ta steget videre. Denne uken tredoblet han butikkstørrelsen da All In flyttet inn i de tidligere lokalene til Skoringen.

–  Det kjennes allerede mye bedre, og er helt riktig for oss nå. Det blir veldig spennende framover, sier daglig leder Omar Asmi.

Tidligere har han gjort det meste selv, men nå får han en lokal fotballproff med FKH-bakgrunn med seg på laget. Saint-Étienne-spiller Alexander Søderlund blir partner.

– Jeg har lenge vært i kontakt med Aleksander, og han har vært på besøk hos gamle All In flere ganger. Vi er veldig fornøyd med å få han med som partner, forteller Asmi.

– Sneakers må ikke forveksles med joggesko

Butikkeieren merker godt at interessen for sneakers stadig blir større på Haugalandet. Og det må ikke forveksles med joggesko, mener Omar. Mens joggesko først og fremst er laget for løping, har sneakers  et sporty utseende uten at de egentlig fungerer til noen form for trening.

– Ungdommene er mye mer oppdaterte på dagens motebilde nå, og vet akkurat hva de vil ha. I begynnelsen skjønte ikke folk forskjellen på sneakers og joggesko. Mange trodde vi solgte treningsko, men dette er sko man til og med kan gå på fest i om man har riktig outfit, forteller Omar Asmi.

 

Se hele videoreportasjen fra åpningen over