Starter innsamlingsaksjon til barneposten – Hnytt

Siste:

Starter innsamlingsaksjon til barneposten

Astri Pedersen er vant med å samle inn penger til gjeve formål. Nå er det barneposten ved Haugesund sykehus som skal nyte godt av engasjementet.

INNSAMLING: Astri Pedersen synes barneposten ved Haugesund sykehus har sett bedre dager. Nå starter hun innsamlingsaksjon for å få samlet inn mellom 100.000 til 400.000 kroner til oppussing av posten.

– Jeg synes barneposten trengs å «freshes» opp med alt fra farge, nye lister og maling på veggene. Jeg vil også at de får nye leker på posten. Det er spesielt lite leker for unger mellom 13 og 18 år, sier Astri Pedersen som er leder for organisasjonen «Hjerter for mennesker».

Pedersen har i en årrekke samlet inn penger og gaver til gode formål. Denne gangen er det altså barneposten ved sykehuset som skal nyte godt av engasjementet. Idéen fikk hun etter en kort samtale med funksjonsleder ved posten Hanne Rita Wannberg.

– Astri ringte oss og lurte på om det var noe vi trengte. Hun utfordret oss til å tenke stort. da nevnte jeg at det hadde vært kjekt å få pusset opp hele barneposten, sier Wannberg.

Dem som vil støtte prosjektet kan benytte følgende betalingsmåter:

VIPPS 15698
KONTO 1503.76.36514

Se hele reportasjen i videovinduet over