Overtar Fitjarposten – Hnytt

Siste:

Fra venstre, redaktør i Stord24, Jonas Sætre, avtroppende redaktør i Fitjarposten, Håkon C. Hartvedt, styreleder i Stord24, Jostein Sydnes og journalist i Fitjarposten Kjetil Rydland.
Fra venstre, redaktør i Stord24, Jonas Sætre, avtroppende redaktør i Fitjarposten, Håkon C. Hartvedt, styreleder i Stord24, Jostein Sydnes og journalist i Fitjarposten Kjetil Rydland.

Overtar Fitjarposten

Nettstedet Stord24.no overtar Fitjarposten når mangeårig redaktør Håkon C. Hartvedt trapper ned.

MEDIER: Etter 12 år som redaktør velger Hartvedt å redusere aktiviteten i avisa. Dermed ligger alt til rette for den ferske nettavisa Stord24.

– Vi er svært glade for å få sjansen til å videreutvikle Fitjarposten og ser fram til å satse redaksjonelt på Fitjar. Vi har troen på at et samarbeid mellom Stord24 og Fitjarposten vil gi gode synergieffekter, sier redaktør i Stord24, Jonas Sætre i en pressemelding.

Stord24 ble startet i februar i år og tar for seg nyheter på Stord. Nettavisa satser hardt har i følge en pressemelding opplevd en vekst av lesere også utenfor Stord kommune. Sætre forsikrer om at Fitjarposten skal drives videre.

– Fitjarposten skal være den friske og positive avisen som den alltid har vært. Samtidig vil vi kunne satse enda mer på å utvikle det redaksjonelle produktet ved å dele på ressursene mellom Stord24 og Fitjarposten. Sammen vil vi nå ut til svært mange innbyggere på hele Stord-øya. Vi håper det vil være positivt for næringslivet på øya at annonsemarkedet blir mer samkjørt, forklarer Sætrang.

Fitjarposten ble grunnlagt 2. november i 2005 og holder til i Fitjar kommune. Avisa er kommunen sin egen lokalavis og kommer ut en gang i måneden på papir. Avtroppende redaktør Hartvedt vil være med i en overgangsfase.